BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Singles Blížencom sa zapáči niekto, s kým by si vedeli predstaviť vzťah. Ale pozor! Niekto vás môže predbehnúť. A čo vy na to? Pred svojimi konkurentmi si neberiete servítky. Len to nehroťte, nechcete si predsa kaziť dojem pred svojou novou láskou. Kam sa vydáte a čo vás čaká? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RAK (22. 6. – 22. 7.) Raky čakajú nevšedné dni plné lásky. Niet divu, že pokračujú vo svojej vyšliapanej cestičke. Práve na nich čaká romantická jazda, pri ktorej stretnú svoju skutočnú lásku. Partneri budú môcť dosiahnuť vytúženého cieľa. O čo pôjde? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Milí Levíci, cez prázdniny začnete premýšľať, že nová známosť stojí za to. Minulé vzťahy nechajte za sebou a sústreďte sa na tie budúce. Mali by sa vydariť bez akýchkoľvek ťažkostí. Vaša drahá polovička sa nebude cítiť príjemne. Z akého dôvodu?To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Panny, vaša drahá polovička vymyslí perfektné prekvapko. Na romantiku si moc nepotrpíte, a tak zvolí inú zábavu. Obaja máte radi spoločnosť a dokážete si zo seba urobiť srandu. To sa vám bude hodiť. A vy, singles? Dokončite včas, čo ste rozložili. Čo sa stane, až sa emócie upokoja? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Milé Váhy, budete premýšľať, ako správne využiť svoje voľno. Navštevujete priateľov a trávite s nimi čas, ale to vám o prázdninách stačiť nebude. Vysnívaného náprotivku v tomto čase neočakávajte. Čo musíte vyskúšať? A kde si vytvoríte pohodovú atmosféru? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.