Prázdniny sa nezadržateľne blížia a vás iste zaujíma, aké budú. Čakajú vás prázdniny plné zábavy a radovánok alebo prinesú temnotu vo vzťahoch? Hviezdy vám sľubujú veľa vzrušujúcich zážitkov, ale aj milostných výbuchov.

Cez prázdniny nájdete svoj poklad alebo samou láskou zosilníte. Čo všetko si pre vás hviezdy pripravili? To sa dozviete vo VEĽKOM PRÁZDNINOVOM HOROSKOPE!

BARAN (21. 3. – 20. 4.) Milí Barani, prázdniny si užijete po boku svojej drahej polovičky. Všetko bude zaliate slnkom a romantikou, ktorú si doprajete aj na svojej luxusnej dovolenke. Okolo singles sa začne niekto motať, ale pozor! Nebude tak zaujímavý, ako sa na prvý pohľad zdalo. Pošlite ho k vode? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

BÝK (21. 4. – 21. 5.) Býci, na prázdninách vám bude trochu horúco. Vaša drahá polovička sa chce baviť a vy ju nestíhate. Práve preto ju môže zaujať osoba s veľkým zmyslom pre humor. V tomto prípade buďte asertívny. Zdravé sebapresadzovanie vám nesmie chýbať. Ani singles to nebudú mať jednoduché. Prečo? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.