ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Ak sa vám váš vysnívaný idol zdá trochu hanblivý, nechajte ho v kúte. O také typy nestojíte a nemalo by to budúcnosť. Leto si užijete s veľkou chuťou a zadaní vedľa svojej drahej polovičky. Určite sa nebudete nudiť. Kam vyrazíte a čo pri tom vyskúšate? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Strelci, je vám jedno kde, je vám jedno s kým. Prázdniny a slniečko si proste užívate. Jediné, čo potrebujete, je dobrá zábava a drinky. Skúste ale vyraziť aj na poriadnu túru, čo prospeje vášmu zdraviu. Singles budú trochu mrzutí. Prečo? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorožci, svojim známym a priateľom vytrite zrak. Naplánujete perfektný výlet s dobrou zábavou a jedlom. Len si dávajte pozor, aby ste nepodcenili toho, komu veríte. Niekto vám môže hádzať polená po nohy, aj keď si to hneď nevšimnete. Ako na tom budú singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Vodnári, pretože je váš náprotivok neustále hádavý, rozhodnete sa, že svoj voľný čas strávite radšej sami. Spoznáte nové pamiatky, jedlo, zažijete veľa dobrodružstiev. Prežijete skutočne krásne obdobie a kríza medzitým skončí. A čo čaká singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Ryby, potrebujete sa presadiť a dať svoje city najavo. Otázkou je, či o to vaša drahá polovička stojí. Budete si trošičku ubližovať, ale pretože ste obaja unavení, doprajete si zaslúžený odpočinok na dovolenke. A tak rýchlo načerpáte nové sily. Ako sa povedie singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

FOTOGALÉRIA:

ZDROJ: extra.cz