5. Sila
Žena, ktorá chce ukázať mužovi, že všetko dokáže urobiť lepšie, ako muž, tak sa časom stáva viac mužskou, ako je nevyhnutné pre jej vlastné šťastie. Začínajú sa k nej správať ako k mužovi a ona túži ukázať svoju silu všetkými možnými spôsobmi.

6. Klaunské vyvádzanie
Ak sa váš muž ponoril do melanchólie, alebo len mlčí, nie je potrebné brať na seba úlohu klauna. Toto je dobré v spoločnosti priateliek, ale nie pri mužovi, odpudzuje ho to. Preto nie je potrebné chystať cirkus, neurobí to očakávaný dojem.

7. Úloha učiteľky
Učiť druhých ľudí – nevďačná profesia. Teraz nehovoríme o učiteľoch v škole, ale o tých, ktorí berú na seba profesiu „učiteľ života“. Zvlášť nelákavo vyzerajú ženy, ktoré chcú každého len poučovať. Nerobte to!

8. Úloha psychológa
Žena, ktorá vysvetľuje svojmu mužovi ako sa má správne správať, tak ho tým dráždi. Aby ste u muža nevyvolali negatívne emócie, tak mu len povedzte, čo robí zle.

Najčastejšou chybou žien: myslia si, že človek musí nejak inak robiť určité veci, vyjadrovať svoje pocity inak. Ale prečo, prečo tak konajú? Každý človek je osobnosť, má právo správať sa nie tak, ako chce niekto druhý.

9. Po slová do vrecka nelezie
Vtipná, moderná, vždy žiariaca žena – príliš svetlá osoba pre nerozhodného muža. A rozhodní muži rýchlo dostanú odmietnutie od takejto dámy. Preto sa s ňou nikto nenachádza. Je ťažké udržať človeka, u ktorého sa na všetko nájde odpoveď, ktorého nikto nemôže prekonať slovom.

10. Delikátna povaha
Zmyselná a citlivá žena má zvyčajne kopec problémov s ostatnými. Takéto ženy sú nedôverčivé, nerozhodné, všetkého sa boja. Zo všetkého najviac milujú rozprávať o tom, čo prežili v daný moment. Toto veľmi hnevá mužov.

11. Panovačnosť
Ona nehovorí, čo robiť. Ona dáva jasné inštrukcie. Žena – veliteľ – to isté, čo muž, stráca všetky výhody, ktoré má slabšie pohlavie.
Hyperaktivita – vlastnosť ženskej psychiky, keď sa žena nesprávne kontroluje. Nemôže prestať byť aktívna a chce všetko robiť sama, nie naopak. Na všetko má odpoveď, a to vzbudzuje odpor.

Prečo toto nikdy neprináša šťastie? Popremýšľajte nad tým…

ZDROJ: Facebook