Parazitné ochorenie v organizme človeka spôsobujú črevné parazity, alebo ich larvy. Ochorenie sa šíri infekciou, často býva úplne nepozorovateľné, ale v organizme postupne spôsobuje poruchy, napáda orgány a spôsobuje choroby. Vyskúšajte protiparazitálnu očistu pomocou iba dvoch ingrediencií!

Črevné parazity sú parazity, ktoré nie sú sami o sebe životaschopné, dokážu prežiť a rozmnožovať sa výlučne len vďaka hostiteľovi (človek alebo zviera).

Parazitné ochorenie v organizme človeka spôsobujú črevné parazity, alebo ich larvy. Ochorenie sa šíri infekciou, často býva úplne nepozorovateľné, ale v organizme postupne spôsobuje poruchy, napáda orgány a spôsobuje choroby.

Najnebezpečnejšou formou infekcie u človeka je, keď črevné parazity a nimi spôsobené infekcie zostanú bez príznakov, a tak vznikne ochorenie vyvolané nedostatkom živín. Črevné parazity sa živia živinami z ľudského organizmu.

Až keď sa kvôli chorobe spôsobenej črevnými parazitmi vyskytnú ďalšie príznaky ochorenia, je možné zistiť infekciu a môže byť včas začaná vhodná liečba, aby sa z tela odstránili črevné parazity a ich vajíčka. Niektoré larvy črevných parazitov sa môžu dostať do rôznych tkanív tela, pričom sa môžu vytvoriť zápalové ložiská, pretože imunitný systém považuje larvy za cudzie organizmy. Dôsledkom prítomnosti črevných parazitov a parazitov v tele môžu byť aj niektoré alergické reakcie imunitného systému.

Typické príznaky choroby parazitmi

Rôzne druhy parazitov a ich toxického odpadu v našom tele môžu spôsobovať nasledujúce problémy:

chronická hnačka, alebo hnačka spôsobená zlým vstrebávaním jedla
chronická zápcha, vetry a nadúvanie (najmä po jedle), či akékoľvek iné ťažkosti pri zažívaní vrátane pálenia záhy, bolesti brucha a kŕče, hlieny či krv v stolici, črevné
problémy, atď.
opuchnuté oči a kruhy pod očami
horúčky
zápal pankreasu
nevoľnosť, strata energie, letargia a depresie
vnútorná zimnica, slabosť

A ako parazity z tela odstránite? Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.