Ženy udivujú niektorými svojimi vlastnosťami. Napríklad, robiť stále to isté a očakávať rôzne výsledky môže akákoľvek žena, bez rozdielu veku a úrovne vzdelania. Ako sa dostať z tohto bludného kruhu? Veď kvôli pretrvávajúcim pôsobením žien sa často stávajú problémy v osobnom živote.

Správanie sa partnera – reakcia na vaše akcie, je to nesporný fakt. Ak sa chcete stať šťastnou ženou, ženou poláskanou pozornosťou, tak by ste mali zmeniť niektoré obvyklé vecí, ktorým nepridávate na hodnote. Tieto zvláštne správania sa majú smutné následky.

Ženské chyby vo vzťahoch:

1. Nadmerná nezávislosť
Žena, ktorá robí všetko sama, automaticky vysiela k mužovi signál: „Ty to tu neriadiš.“ Je to nedôvera, príliš nezávislé ženy sú zvyknuté spoliehať sa sama na seba. V skutočnosti nikoho nepotrebuje. Nadmerná nezávislosť vedie k osamelosti.
Dovoľte milovanému, aby vám pomáhal, poproste ho o pomoc. Toto sú okamihy na nezaplatenie, ktoré upevňujú vzťahy.

2. Dôkladnosť a tendencionizmus
Žena, ktorá vie všetko a môže všetko objasniť, ide do najmenších detailov, stráca. Môžete preukazovať túto výnimočnú vlastnosť v práci, ale v osobnom živote nie.
Dovoľte mužovi, aby občas aj on predviedol svoj rozum vám a ostatným okolo vás. Veď ste si ho vybrala len kvôli týmto aspektom.

3. Víťazstvo v spore za každú cenu
Žena, ktorú neporazíte v spore – skutočný trest. Túto vlastnosť máte v krvi, ale oveľa lepšie bude, keď sa naučíte zdržiavať sa. V momente toho najhorúcejšieho, intenzívneho sporu, je potrebné na čas sa zastaviť. Verte, to že máte vždy pravdu, vás šťastnou neurobí.

4. Honba
Naháňať muža, aby sa rýchlo rozhodol vo vzťahu a pre váš osobný život, je hlúposť. Muž má svoj vlastný rytmus, potrebuje čas, aby mohol všetko prehodnotiť. Musí vojsť do svojej „jaskyne“ 10x, než bude mať istotu o správnosti svojho rozhodnutia. Nikam sa sama neponáhľajte a nesúrte svojho partnera – všetko má svoj čas.

Článok pokračuje na ďalšej strane.