Táto výnimočná teória bola prvýkrát prezentovaná Greggom Brandenom, americkým autorom známym svojimi teóriami ohľadne liečby rakoviny.

Tvrdí, že existuje niečo, čo ovplyvňuje a dokonca mení naše DNA. A ak sa to použije hromadne viacerými ľuďmi, dokáže to vyliečiť úplne všetky druhy chorôb.

O čom to hovoríme? O ničom inom, ako o sile našich myšlienok a emócií.

Myšlienky a rakovinové bunky
Následky rakoviny môžu byť zastavené cieleným vedomím zameraným na synergiu medzi našimi myšlienkami a ich prejavmi. Jedná sa o pole, ktoré všetko spája.

Toto pole je dokázané a vedecky vysvetlené v jednom poprednom vedeckom žurnále.

Podrobnejšie informácie o ňom nájdete v publikácii Nature, číslo 382.

Kontrola nad myšlienkami a emóciami
Naše myšlienky a emócie vytvárajú elektromagnetické polia, ktoré môžu zasahovať až do vzdialenosti jedného metra v našom tele.

Nikola Tesla, jeden z najznámejších vedcov všetkých čias, raz povedal, že ľudia v budúcnosti budú vytvárať elektrinu pomocou sily svojich myšlienok.

To znamená, že naše myšlienky dokážu byť veľmi silným zdrojom energie.

Teraz však hovoríme o silných a sústredených myšlienkach, nie o zmiešaných alebo chaotických myšlienkových pochodoch týkajúcich sa všetkého čo cítime alebo vidíme.

Navyše, kolektívne sústredené vedomie dokáže vytvoriť veľmi silné elektromagnetické pole, ktoré má priamy vplyv na fyzické prostredie.

Po etablovaní sa týchto techník, už nepôjde viac len o fikciu, ale serióznu technológiu, ktorá bude predstavovať základ pre liečbu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.