V Číne dokázali myšlienkami odstrániť nádor za 3 minúty
Jedna čínska nemocnica natočila video, ktoré je toho priamym dôkazom. Video ukazuje odstránenie nádoru o veľkosti 3 x 2,5 cm za necelé 3 minúty.

Počas odstraňovania je všetko zaznamenávané pomocou ultrazvuku, kde je vidieť ako nádor postupne mizne.

Ak chcete vyprodukovať silné elektromagnetické vlny, musíte sa naučiť kontrolovať svoje pocity a emócie a zároveň ich zosilniť za pomoci mentálneho cvičenia.

Emócie dokážu zmeniť DNA
Naše emócie a pocity sú ako zrkadlá. Všetko, čo robíme, sa odráža na prostredí, v ktorom žijeme. Preto sa nám v živote dostáva to isté ako to, čo máme v sebe.

Niekedy sa tomu zvykne hovoriť aj karma.

Jeden taký príklad: Ak poviete „Jedného dňa budem šťastný, vyliečený, že si nájdem novú prácu, atď…“, toto zrkadlo nám povie, či sa tieto veci stanú skutočnosťou.

Keď však povieme a zároveň sa cítime, že sa meníme práve tu a teraz, čiže to už akože prebieha, potom nastane zmena aj v našej DNA a my sa skutočne zmeníme.

Na konci si môžete pozrieť prezentáciu Gregga Bradena v angličtine so slovenskými titulkami, kde o týchto veciach podrobnejšie hovorí (ak by sa vám titulky nezobrazovali automaticky, kliknite v spodnej časti videa na značku „cc“):

Záver
Takmer všetci vedci tvrdia, že naše emócie a viera nie sú spojené s našimi životmi, a že to isté platí pre výskyt našich ochorení.

Avšak psycho-onkológia tvrdí presný opak. Hovorí, že naše myšlienky, emócie, viera a pocity majú silu kontrolovať všetko, čo sa deje v našich životoch a v nás samotných.

A nezabúdajte, že emócie môžu zmeniť naše DNA!

VIDEO:

ZDROJ: prirodajelek.cz