Výborný recept na obed, aj na slávnostný stôl. Túto roládu môžete podávať aj na studeno. Ja som urobila minulý týždeň k nedeľnému obedu a nemusela som riešiť ani večeru. Je výborná s akoukoľvek prílohou, i len s obyčajným chlebom.

Dokonca ju zvládne aj amatér v kuchyni. Vyskúšajte ju podľa nášho skvelého receptu a uvidíte, že ju budete robiť oveľa častejšie. Možno už aj hneď na druhý deň 🙂

Potrebujeme:
3 kuracie prsia (cca 800 g)
200 g syra
250 g slaniny
petržlenová vňať
1 žĺtok
3 lyžice strúhanky
1 lyžička mletého čierneho korenia
2 lyžičky soli
horčicu
3 strúčiky cesnaku

Postup je úplne jednoduchý…

Článok pokračuje na ďalšej strane.