Na začiatku víkendu vstupuje Slnko do znamenia citlivého Raka. Ako zasiahne do našich životov? A aký prežijeme víkend? Niektoré znamenia budú emočne rozladené, iné budú veľa snívať.

Ako sa vaše znamenie vysporiada s vplyvom letného slnovratu? A čo si pre vás pripravili hviezdy na víkend? To sa dozviete vo víkendovom HOROSKOPE!

BARAN (21. 3. – 20. 4.) Milí Barani, cez víkend nedychtíte po záujmu okolia. Svoju sexualitu predvediete svojmu partnerovi s maximálnym nasadením. Túžite po víkende vo dvojici. Čo dokážete pod vplyvom Slnka v znamení skromného Raka? Lepšie porozumiete svojmu ja.

BÝK (21. 4. – 21. 5.) Býci, ste presvedčení, že musíte byť v tesnej blízkosti svojho miláčika. Máte pocit, že vám niekto lezie do kapusty. Hviezdy vám radia: Buďte nad vecou, žiadne riziko vám v tomto smere nehrozí. Ale čo vzťahu neuškodí? Zdravá žiarlivosť!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Cez víkend sa dostanete so svojimi blízkymi do sporu. Vplyvom nadvlády Raka nie ste schopní vyraziť vpred. Môžete tak ľahko prepadať depresiám. A čo vás čaká vo vzťahu? Pozor! Hrozí sklamanie zo strany vašej lásky!

Článok pokračuje na ďalšej strane.