Chris Lodge (44) a jeho žena pochádzajú z Northamptonshire, kde trávia väčšinu času. Sú totiž natoľko zamestnaní prácou a ich nemohúcim psíkom, že na dovolenke neboli už šesť rokov. Chris sa preto rozhodol, že si zo záhrady urobia tropický raj a utratil za neho cez 39 000 eur.

Dovolenku nemali roky. Dôvod je jednoduchý. Doma majú nemohúceho psíka menom Dice (9), ktorý už by nezvládol pobyt v zahraničí, a okrem iného sú obaja veľmi zaneprázdnení prácou.

Chris Lodge je stavebný robotník a jeho žena Shanon je majiteľkou firmy. Aj keď ich práca napĺňa, odpočinok im samozrejme chýba. Chris sa teda ako robotník pustil do prestavby záhrady a urobil z nej tropický raj. V najrôznejších zákutiach si naozaj budete pripadať ako na dovolenke. Však do toho tiež investoval cez 39 000 eur.

S premenou začal v júni 2017. Pracoval na nej každý voľný víkend a dokončil ju teraz. Treba podotknúť, že Chris doteraz nemal žiadne skúsenosti so záhradkárstvom a rovnako je výsledok úchvatný. Výsledok jeho práce nájdete vo fotogalérii na nasledujúcej strane.

Článok pokračuje na ďalšej strane.