Zabudnúť na opaľovací krém so silným ochranným faktorom je počas leta poriadny risk. Aj túto mladú ženu to vyšlo poriadne draho – spálená pokožka a nepríjemný pocit pálenia, ktorý vyžaduje okamžitú pomoc. Čo však robiť, keď po ruke nie je žiadna lekáreň, alebo ani babička so svojimi múdrymi radami? Táto žena skúsila jeden z internetu a sama je živým dôkazom, že to naozaj funguje.

Nepríjemný pocit pálenia si vyžaduje okamžitú pomoc! To zistila mladá žena, ktorej sa opaľovanie na slnku vymplo spod kontroly. Výsledkom je začervenaná bolestivá koža! Keďže nemala po ruke žiadny prípravok z lekárne, po ktorom by sa jej uľavilo, musela sa spoľahnúť na domáci prípravok. Vyskúšala niečo, čo je primárne určetné na úplne niečo iné, no sama bola milo prekvapená, ako to fungovalo!

Sama sa s týmto trikom pochválila na interenetem, čím rozpútala doslova ošiaľ. Kúzlo spočíva v použití obyčajnej peny na holenie. Je jednu, akú si vyberiete, mala by však spĺňať jednu vec: musí obsahovať mentol.

Lacný trik s miliónovým efektom
Samozrejme, týmto vás nechceme nabádať k tomu, aby ste sa na ostrom slnku nechali spáliť, práve naopak. Ak sa vám však táto nepríjemnosť stane, tento núdzový trik si nebudete vedieť vynachváliť. Kúzlo spočíva v obyčajnej pene na holenie – na značke peny nezáleží, dôležité je, aby obsahovala mentol.

Článok pokračuje na ďalšej strane.