Keď chcete zaobstarať spoločnú fotku desiatich ľudí, je naozaj ťažké zabezpečiť, aby každý z nich vyzeral dobre. Je dosť pravdepodobné, že niekto žmurkne, nechá otvorenú pusu alebo nahodí fakt divný výraz. Jednej skupine žien v Škótsku sa podarilo odfotiť celkom slušnú fotku. Keď sa ale pozreli na fotografiu znova, zistili, že je na nej niečo naozaj desivého.

Holly a jej kamarátky zastali na honosnom sídle pri jednom škótskom jazere, kde nebol na míle ďaleko nikto ďalší. A to je dôvod, prečo boli tak zmätené, keď na zhotovenej fotografii zahliadli malého chlapca, ktorý sedel v pozadí a sledoval ich pri fotení.

Len si to predstavte, užívate si pohodový víkend, myslíte si, že len so svojimi kamoškami, a zrazu objavíte takúto strašidelnú vec. Ľudia na sociálnych sieťach z toho boli vydesení snáď ešte viac.

Holly tiež zverejnila opis miesta, kde sa zdržiavali. Sídlo, z ktorého je dnes hotel, bolo dostavané v roku 1650 a nachádza sa len hodinu jazdy od mesta Glasgow. Až teraz sa to ale stane naozaj strašidelné. Miestna legenda totiž hovorí, že tu… Čítajte ďalej.

Článok pokračuje na ďalšej strane.