Vedľajšie účinky laserovej liečby
Jedinými spozorovanými vedľajšími účinkami tejto liečby sú potenciálna bolesť v mieste liečby a vysoká teplota niekoľko dní po liečbe.

Nadácia pre výskum rakoviny Ora Lee Smith
Dr. Green v tejto nadácii nepracuje len pre peniaze. Želá si, aby jej liečba bola cenovo dostupná pre všetkých ľudí, bez ohľadu na ich spoločenské postavenie alebo príjem.

Z tohto dôvodu liečbu poskytuje bez nároku na honorár. To je v prudkom protiklade s tým, ako funguje farmaceutický a medicínsky priemysel.

Dr. Green založila výskumné centrum pomenované po jej tete a strýkovi, v ktorom sa zameriava na nájdenie lieku proti rakovine, konkrétne na jej výskum v laserovej liečbe.

Táto nadácia získala grant vo výške 1,1 miliónov dolárov na podporu jej patentovaného výskumu. Ak by ste aj vy chceli podporiť túto organizáciu a bojovať tak proti rakovine, môžete navštíviť webovú stránku tejto nadácie tu a zistiť si, ako môžete pomôcť.

Záver
Dr. Hadiyah Green je inšpiráciou nielen pre ženy, dievčatá ale pre každého, koho postihla rakovina.

Pomôžte nám šíriť posolstvo tejto neuveriteľnej mladej ženy a informácie o jej novom inovatívnom spôsobe liečby rakoviny. Spolu môžeme vyhrať boj proti rakovine!

ZDROJ: vylectese.cz