Nie je tomu tak dlho, čo reportér Neon Nettle priniesol reportáž o epidémií vrážd lekárov, väčšina z nich bola z Floridy v USA. Všetci z týchto obetí mali jednu spoločnú črtu – objavili, že do vakcín určených pre ľudí sa pridáva enzymatická bielkovina nagaláza.

Čo je nagaláza a čo spôsobuje?
Nagaláza je látka, ktorá v tele bráni tvorbe a využitiu vitamínu D, ktorý predstavuje hlavný obranný mechanizmus tela na usmrcovanie rakovinových buniek.

Podľa portálu Thebigriddle.com, je nagaláza tiež bielkovina, ktorú vytvárajú všetky rakovinové bunky a vo veľkom množstve sa vyskytuje aj u autistických detí. A oni toto pridávajú do vakcín!

V tele pôsobí tak, že zabraňuje využitiu vitamínu D, ktorý je potrebný pre prevenciu oboch ochorení, čím v podstate deaktivuje imunitný systém.

Okrem toho je známe, že nagaláza vyvoláva taktiež cukrovku typu 2.

Čo sa teda vlastne stalo?

Oni neodstránili týchto lekárov preto, že objavili liek na rakovinu (čím by ohrozili zisky onkologického priemyslu) alebo, že dokázali vyliečiť autizmus.

Nie, oni uvedených lekárov zavraždili preto, lebo skúmali a našli dôkazy o tom, že vakcíny, ktoré vstrekujeme do našich nevinných detí, spôsobujú súčasnú epidémiu rakovinových a autistických ochorení.

A to všetko sa deje vedome a účelovo! Lekári, ktorých zavraždili, úzko spolupracovali a pripravovali sa, že so svojimi zisteniami čoskoro vyjdú na verejnosť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.