Zajac
Vybrali ste zajaca? Potom budete empatické a kreatívne osobnosti. Radi niečo vyrábate, obdarúvajú ostatných. Záleží vám na tom, aby vaša prítomnosť pre ostatných bola príjemná, venujete teda veľa času vymýšľaním spôsobov, ako to docieliť.

Prasa
Ako prvé ste uvideli prasa? Nič sa nedeje. Znamená to, že viete vašu myseľ využiť pri každej príležitosti. Potrebujete byť ale na premýšľanie sám a v sústredení. Vašou silnou stránkou je vaša obrazová pamäť a analytické schopnosti. Nie ste typickým extrovertom, napriek tomu máte radi spoločnosť.

Lev
Ste vodca. Vystihujú vás skvelé rozhodovacie schopnosti, viete dobre využiť svojich komunikačných zručností a ste presvedčiví. Vaša silná dominancia však môže byť niekedy na ťažkosť v osobných vzťahoch. Nie každý chce ísť totiž cestou ako vy, niekedy príliš trváte na tom, že vy musíte byť tým, kto určuje chod vecí. Nebojíte sa žiadnych výziev, v skutočnosti sa vám páčia, pretože vám dávajú možnosť ukázať, čo môžete urobiť a cítiť sa ako víťaz.

Sova
Ste strategická osobnosť. Šéfujete radšej len sami sebe ako iným a ticho vám vyhovuje viac ako hluk.Potrebujete mať vo veciach poriadok a prehľad. Perfekcionizmus vás sprevádza na každom kroku, všetko je potrebné a dokonale zorganizované. Ctí vás dobrý humor a nadpriemerná inteligencia.

ZDROJ: brightside.me