Zebra
Ako prvé vidíte zebru. Čo to znamená? Pravdepodobne ste veľmi vtipným, vplyvným a charizmatickým človekom. Záleží vám na tom, aby sa ľudia okolo vás cítili dobre. Ste akčné nátury, páči sa vám spontánnosť a veľa vecí nehodláte dopredu plánovať. Máte sociálnu inteligenciu, dobré komunikačné schopnosti a ľudí by ste presvedčili aj o tom, aby skočili z mosta.

Mačka
V prípade, že vidíte mačku, budete skôr tichším, introvertnejším typom človeka. Komunikujete skôr neradi a na ostatných pôsobíte placho. Užívate si len tak byť a pozorovať ostatných ľudí, keď vás nikto do ničoho nenúti, je vám najlepšie. Ste vlastne veľmi slobodným a nezávislým človekom. Ste nezávislý a sebestačný.

Kačica
Vašou najväčšou doménou je optimizmus. Málo čo vás rozhodí. Život milujete, užívate ho plnými dúškami a každý deň je pre vás výzvou. Ste poznávací symbol: cestujete kam sa dá, radi spoznávate nové miesta. Ste šikovní a zruční, o prácu teda nemáte núdze a ide vám na výbornú.

Koala
Najviac vás vystihuje slovo “kľuďas”. Máte absolútne vlastné tempo a rytmus. Nechcete s ostatnými pretekať, porovnávanie vás nezaujíma. Máte veľa priateľov, pretože vaše pokojná a mierna povaha ostatným vyhovuje. Ostatné vás oceňujú tiež pre vašu nezištnosť a láskavosť. Tichý čas s pekným filmom alebo dobrá kniha je váš typ relaxačného večera. Potrebujete každý deň aspoň hodinu a pol len pre seba.

Slon.
Skrátka rodinný typ. Kamaráti a členovia rodiny sú pre vás za každých okolností na prvom mieste, často aj pred vašimi vlastnými potrebami. Pomáhate radi a často. Viete druhým načúvať, ale aj nájsť správne riešenie. Vlastná je vám tiež vernosť. Vaša rodina a priatelia sú vždy vašou prvoradou prioritou a cítite sa dobre, keď sa ľudia okolo vás cítia dobre.

Medveď
Vybrali ste medveďa? V tom prípade sa radíte medzi “konzervy”, teda konzervatívne založené typy ľudí. Neuznávate extrémy ani príliš radikálne a náhle zmeny. Vyznačuje sa citlivosťou a lakomosťou na slovo.  Ste tichí a pozorní, nepáči sa vám hlučná spoločnosť alebo rušné miesta a vždy hľadáte harmóniu. Ste veľmi logický, konzervatívny a tradičný, máte vysoké hodnoty .

Žirafa
Ste prispôsobivým človekom. Nerobí vám problém nájsť si kamarátov, radi hovoríte a spoznávate nových ľudí. Tvárite sa sebavedome, ale často vás rozhodí aj maličkosť a dokáže vás doviesť až ku slzám. Nedokáže stáť dlho na jednom mieste, pre prácu i vzťahy je pre vás príznačná “prelietavosť”.

Článok pokračuje na ďalšej strane.