Prvé čo dieťa po narodení získa je dátum. A dátum výrazne ovplyvní charakter človeka v jeho budúcnosti. Objavte ako pozitívne, tak i negatívne stránky vášho osudu.

Pozrite sa čo o vás prezradí dátum narodenia:

Jedna
Klady: nezávislosť, kreativita, originalita, sebavedomie, rodený vodca, inovácie a obzvlášť individualista, ktorý je veľmi ambiciózny, je pripravený nekompromisne ísť za svojím cieľom.
Zápory: neochota počúvať ostatných, neochota prijímať rozkazy. jeho vlastné arogancia, impulzivita a tvrdohlavosť. Kvôli svojej bezohľadnosti je najhoršia náklonnosť a hĺbka pocitov pre svojich blízkych.

Dva
Klady: precitlivenosť, cit, potreba pomoci, pohodlie, neustály kontakt s ostatnými, láska a milovanie, vynikajúce diplomati, úprimní a vysoko vzdelaní, umelci a romantici.
Zápory: nechcú byť v centre pozornosti, radšej idú s davom, nechcú ukazovať svoju vlastnú iniciatívu, spoliehajú sa na svoje okolie, nadmerná plachosť im bráni, aby šli do cieľa svojich snov, radšej sa stali obeťami sebaľútosti a majú tendenciu prepadať depresiám.

Tri
Klady: neuveriteľné komunikačné zručnosti, predstavivosť, porozumenie, večný optimista, schopný užiť si život, vždy v dobrej nálade, neustále milujúci všetko okolo.
Zápory: skľučujúci, smutní a sebeckí. Fantázia môže za to, že aj v maličkostiach vidia veľký problém.

Štyri
Klady: dobrá viera, zodpovednosť, spoľahlivosť, vážne správanie, logický prístup k problémom, ochota pomôcť druhým, nie je nič, čo by mohlo byť pre štvorky problém, môžu sa vyrovnať so všetkým.
Zápory: neuznávajú slabosť, lenivosť, zlý výkon a nespravodlivosť u ostatných. Kvôli ich zlyhaniu sa veľmi často nachádzajú na pokraji kolapsu, ale nakoniec zvíťazí ich zdravý rozum.

Článok pokračuje na ďalšej strane.