Dvadsať tri
Klady: vášeň, túžba po dobrodružstve, odvaha, odhodlanie, s ktorými žena stále zaostáva za novým a novým, čo ich ešte viac poháňa, optimizmus a zvedavosť, neskutočná túžba po opačnom pohlaví.
Zápory : ich zmyselný vzhľad často vedie k problémom, ktoré často nevidia, niekedy ich vedú k vlastnému správaniu. Sú príliš voľní, niekedy neškodí trochu pokory a odriekania sa nezaškodí.

Dvadsaťštyri
Klady: úctyhodnosť, vernosť, rovnováha a zmysel pre spravodlivosť a všetko je dokonalé a krásne. Všetko by malo byť na mieste a čisté, láska k práci a hlavne práca s rukami.
Zápory: neradi sa zaoberajú úlohami, ktoré sa zdajú byť ťažké alebo nemožné. Väčšinou mnohokrát dlho premýšľajú  a niekedy potrebujú trochu tlačenia do vecí.

Dvadsaťpäť
Klady: citlivosť, vernosť, láskavosť, vrodená intuícia, hraničiaca s nadprirodzenými schopnosťami, inteligenciou a skromnosťou.
Zápory : nadmerná citlivosť, túžba riadiť a prijímať rozhodnutia, aj keď si myslia dobre, sú často nepochopení.

Dvadsať šesť
Klady: veľmi silná vôľa spojená s potrebou chrániť, množstvo energie a schopnosť viesť, citlivosť a oddanosť. Vernosť a predovšetkým priateľstvo.
Zápory: túžba po neobmedzenej moci, márnosť, presvedčenie o ich veľkosti a nadradenosti, neznášanlivosti voči slabosti.

Dvadsať sedem
Klady: vynikajúce liečebné schopnosti, vnímavosť, otvorenosť, túžba pomáhať druhým, láskavosť a láska ku všetkým živým.
Zápory: nadmerné sebavedomie, neschopnosť priznať chybu, netrpezlivosť, zmeny nálady v hneve, neovládateľný plač a zúfalé správanie.

Dvadsať osem
Klady: hlboko zakorenený zmysel pre zodpovednosť, poriadok, pravidlá, myseľ, láskavosť a ústretovosť. Neznáša hádky a rozpor. Má kreativitu a predstavivosť.
Zápory: nechce priznať svoju chybu, hľadá vinníka inde, má tendenciu niečo vyriešiť, opraviť a urovnať.

Dvadsať deväť
Klady: je to stvorenie, ktoré ide z extrému do extrému. Na jednej strane narodený diplomat a verný partner, na druhej strane večný dobrodruh a vášnivý milenec.
Zápory: Nikdy neviete, čo sa v tomto okamihu stane, nech už bude dobre alebo zlé, často sa zamiluje do zlého človeka, ktorý spôsobuje, že má pocit neistoty a malosti, aj keď je to skutočne opak.

Tridsať
Klady: vytrvalosť, schopnosť dokázať veľa, nezávislosť, takmer slonovinová pamäť a celková koncentrácia. Neuveriteľne rýchlo a správne, môže sa rozhodovať, má zmysel pre praktickosť.
Zápory: niekedy je duch úplne neprítomný, silne zameraný, nevníma životné prostredie, môže sa úplne ponoriť do riešenia situácie, je veľmi úprimný a často si ani neuvedomuje, ako môže jeho úprimnosť ublížiť druhým.

Tridsať jedna
Klady: nezávislosť, kreativita, sloboda, dokonalosť práce je neskutočná, výborné organizačné schopnosti a odvaha prijímať každú rolu.
Zápory: netolerujú lenivosť, nevedomosť, nepredvídateľnosť a nikdy neprepáčia lož. Sú veľmi prísni so svojimi podriadenými a vždy vyžadujú dokonalú prácu, nespoznajú žiadnu ľudskú slabosť.

ZDROJ: ejak.cz