Kuracie mäso môžete pripraviť na milión spôsobov. Inšpirácia na krémovú horčicovú omáčku. Tento obed som robila ešte v nedeľu. V nedeľu vždy navarím viac, aby zostal obed aj na pondelok, ale tento neostal.
Všetko sa zjedlo, dokonca k obedu si manžel naložil aj druhýkrát, vraj to bolo fantastické. Určite vyskúšajte, ak máte dosť klasického kuracieho mäska na prírodno.
Suroviny
300 g kuracie prsia
1 ks cibuľa
1 ks mrkva
3 lyžice kyslá smotana
2 lyžice dijonská horčica
2 lyžice obyčajná horčica
2 lyžice hladká múka
1 šálka horúca voda
soľ, korenie
rastlinný olej
Marináda na mäso:
1-2 lyžice kari korenia
1/2 lyžičky soľ
2 lyžice sójová omáčka
korenie
Postup prípravy nájdete na ďalšej strane.