Vodnár: Bez servítky
Vodnári sú odvážni a majú guráž. Sú veľmi nezávislým znamením, ktoré dokáže kriticky rozmýšľať a bez servítky povedať, čo sa mu nepáči. Patria zároveň medzi najväčšie tajničky horoskopu, lebo veľa najvnútornejších vecí si nechávajú pre seba, hoci iní sa im radi zdôverujú. Odvaha, nech ide o čokoľvek, im nikdy nechýbala. Sú schopní za pár minút urobiť veľké životné rozhodnutia, ktoré všetko zmenia.

Škorpión: RIZIKO
Škorpióni sú obdarení mimoriadnym nadaním a chápu, že ak chce človek uspieť, musí podstúpiť aj isté riziká. Ak si vytýčia nejaký cieľ, veľmi vášnivo za ním idú s využitím všetkého svojho potenciálu a energie. Strach vo vnútri síce majú a občas ich aj pribrzdí, ale napokon ho vždy prekonajú, lebo potom by ich zožierali výčitky svedomia, že nezabojovali v pravej chvíli.

Váhy: Pred strachom sa neskrývajú
Váhy prežívajú strach a nie vždy sa cítia odvážne a neohrozené. Namiesto úteku do bezpečia však strachu čelia a neskrývajú sa pred ním. Ak príde problém, rozhodne ho nezametú pod koberec. Sú veľmi statočné a dokážu obetovať veľa, najmä ak ide o ich blízkych. Urobia všetko preto, aby bol ich život v rovnováhe – veď sú Váhy! Dokážu skvele urovnávať spory a postaviť sa za právo a spravodlivosť.

Lev: PREKÁŽKY
Ich znamenie im dáva istú mieru zdravej hrdosti a imunitu voči strachu. Ich ego je dosť veľké, aby ich ochránilo pred akýmikoľvek pochybnosťami o sebe. Každú situáciu vnímajú ako príležitosť dokázať svoje kvality a ak treba, vedia zabojovať ako levy. Najmä za to, čomu bytostne veria. Ak im príde do cesty prekážka, vedia predviesť dokonalé levie skoky.

ZDROJ: physics.com