Vedeli ste, že mesiac, v ktorom ste sa narodili, určuje niektoré z vašich charakterových čŕt? Ak chcete vedieť aké, stačí si prečítať článok nižšie a zistíte, čo o vás všetko prezradí.

Január
Mali by ste vedieť, že ženy, ktoré sa narodili v januári, sú naozaj ambiciózne, vážne a konzervatívne. Majú svoje zásady, ktorých sa pevne držia. Máločo ich vyvedie zmieri a rozzúri. No keď sa tak stane, treba byť určite opatrný a radšej sa im vyhnúť. Januárové ženy zväčša svoje pocity skrývajú. Do ich vnútra umožnia nahliadnuť iba tým ľuďom, ktorí sa nachádzajú na rovnakej intelektuálnej úrovni ako ony a majú tiež rovnaké názory.

Február
Ženy, ktoré sa narodili vo februári majú trochu abstraktné myslenie, čo je dôvod, prečo zostávajú mnohokrát nepochopené. Bývajú často náladové, preto ak chcete s nimi vychádzať, mali by ste byť trpezliví. Tieto ženy sú tiež veľmi romantické a urobia veľa pre osoby, ktoré milujú. Ak im lásku dokážete opätovať, znamená to pre ne veľa. Osobe, ktorá ich však zradí, nedokážu odpustiť. Ženy narodené v tomto mesiaci obľubujú tiež dlhý spánok.

Marec
Marcové ženy sú bezstarostné – kým ich niekto nevyvedie z miery. Tieto príslušníčky nežného pohlavia sú lojálne a oddané, ale v prípade, že ich nahneváte, je so všetkým koniec. Zvyčajne majú silné charizma i šarm a sú naozaj očarujúce. Iba skutoční muži ich môžu oceniť. Mali by ste tiež vedieť, že žiť s marcovou ženou je ozajstným potešením. Avšak nezamilujú sa tak ľahko, pretože nenaletia na mužské triky.

Apríl
Ženy, ktoré sa narodili v apríli, sú skutočnými diplomatmi. Komunikácia je ich najsilnejšou zbraňou. Niekedy sú tieto ženy náchylné k sebaľútosti. Bývajú tiež veľmi žiarlivé. Avšak, akonáhle si muž získa ich dôveru, je najšťastnejším na svete. To je čiastočne preto, že sa otvoria iba tým, ktorí si ich získajú.

Článok pokračuje na ďalšej strane.