Máj
Ženy, ktoré sa narodili v tomto mesiaci, sú rozhodné a prísne sa držia svojich zásad. Bývajú tiež veľmi atraktívne a komplikované. Ak si získajú mužské srdce, len veľmi ťažko na nich dotyčný zabudne. Ďalšou ich vlastnosťou je tvrdohlavosť. Niekedy to s nimi majú ich polovičky ťažké.

Jún
Ženy, ktoré sa narodili v júni, sú zvedavé, kreatívne a komunikatívne. Tieto ženy často hovoria na rovinu, čo si myslia. Mnohokrát svojou pravdovravnosťou dokážu zraniť, ale držia sa zásady, že je lepšie povedať pravdu do tváre ako za chrbtom. Aj oni sú celkom nebezpečnými hráčkami vo vzťahu a muži sa často stávajú hračkou v ich rukách.

Júl
Júlové ženy sú tajomné, ale čestné. Zvyčajne bývajú uzavreté a iných ľudí k sebe tak ľahko nepustia. Málokedy sa pochvália, a to bez ohľadu na to, ako sú inteligentné alebo krásne. Ženy narodené v tomto letnom mesiaci sa necítia pohodlne v konfliktných situáciách a správajú sa zdvorilo ku každému. Nikdy nezabúdajú. Ak ste im raz ublížili, môžete ich ľahko stratiť navždy.

August
Ženy, ktoré sa narodili v tomto mesiaci, predstavujú unikátnu zmes egocentrizmu a obetavosti. Mávajú veľké srdce. Tieto ženy zvyčajne vyhrávajú každý konflikt. Takže sa konfrontácii s nimi radšej vyhýbajte. Oplývajú mimoriadnym zmyslom pre humor a zvyčajne bývajú stredobodom pozornosti. Nikdy si nesťažujú na nedostatok mužskej spoločnosti. Muži strácajú v ich prítomnosti svoje hlavy.

September
Tieto ženy sú láskavé, disciplinované a krásne. Ani ony nezabúdajú na zradu. Takže by ste mali byť veľmi opatrní a nerobiť túto chybu. Určite budú totiž túžiť po pomste. Septembrové ženy vyhľadávajú dlhotrvajúce vzťahy, čo znamená, že nie sú ten typ na jednu noc. Na druhej strane majú naozaj vysoké nároky na svojich partnerov. Muž, ktorý dá najviac, si získa ich lásku. Bez ohľadu na to, čo im ich srdce povie, ich myseľ im zabráni urobiť chybu.

Október
Ženy, ktoré sa narodili v októbri, majú veľmi silný charakter, vôľu a nezávislosť. Sú tiež veľmi emocionálne, ale málokedy ich vidíte plakať pred ostatnými ľuďmi. Sú to mimoriadne inteligentné bytosti, ktoré sa hocikomu neotvoria. Uvedomujú si totiž veľmi dobre, že ľudia môžu zneužiť ich zraniteľnosť. Ženy narodené v októbri bývajú veľmi silné a dokonca možno povedať, že zo všetkých žien mávajú násilnejšie povahové vlastnosti. Práve tie sú predmetom závisti ostatných žien.

November
So ženami narodenými v tomto mesiaci sa neradno zahrávať. Obvykle sú o krok napred a ľahko rozpoznajú každú lož. Dávajte pozor, aby ste nestratili ich dôveru, pretože to trpko oľutujete. Čo by ste mali vedieť o týchto ženách – ak nie ste pripravení počuť pravdu, nikdy sa jej nepýtajte na jej názor.

December
Ženy, ktoré sa narodili v tomto mesiaci, sú netrpezlivé a impulzívne. Nechcite sa dostať do rozporu s nimi, lebo takmer vždy z neho vyjdu ako víťazi. Sú veľmi zábavné a vedia rozjasniť vašu tvár za krátky čas. Preto si aj zvyčajne získavajú vaše srdce behom niekoľkých minút. Bývajú tiež srdečné a priateľské.

Ak sa vám páčil tento článok, nezabudnite sa oň podeliť s priateľmi a rodinou. Ďakujeme.

ZDROJ: woman.tiscali.cz