Dvadsaťdvaročný Iračan Ali Bashar, ktorý znásilnil a umučil štrnásťročnú dievčinu z Mainzu už pozná svoj trest. Nemecký súd dnes poslal do väzenia Iračana, ktorý vlani znásilnil a zavraždil 14-ročné dievča. Informovala o tom agentúra DPA. Prípad v krajine vyvolal veľké pobúrenie a proces sprevádzal veľký záujem médií.

Bezvládne telo Susanny Feldman bolo nájdené v blízkosti železničných koľají vo Wiesbadene. Prípad bol v Nemecku veľmi sledovaný a medializovaný. Ali Bashar pred hrozným činom žiadal v Nemecku o azyl.

Prípad šokoval v roku 2018 celé Nemecko. Dvojtýždňové pátranie po Sussane Feldman v nemeckom Wiesbadene v západnej časti krajiny i za jeho hranicami viedlo k hroznému nálezu. Policajti našli zohavené telo na ťažko prístupnom mieste v blízkosti železničných koľají. Podľa informácií denníka Bild bolo s dievčaťom nakladané naozaj beštiálne. Bolo znásilnené a potom bité.

Po utrpení, ktoré trvalo niekoľko hodín, bola Susanna uškrtená. Dievča po znásilnení páchateľovi povedala, že jeho čin ohlási na polícii. Tak ju mladý Iračan zabil. Susanna patrila do židovskej komunity v Mainzi. V posledných týždňoch pred smrťou holdovala alkoholu. Ali Bashar po čine z Nemecka odišiel.

Článok pokračuje na ďalšej strane.