Si pre mňa tá najdôležitejšia osoba! Nemohol som si želať krajšiu, múdrejšiu a starostlivejšiu manželku. Život s Tebou bol nádherný. Mal som život, o ktorom si väčšina ľudí môže nechať len zdať. Vzal som si za manželku dokonalú ženu, ktorá mi porodila dieťa.

Buď silná pre našu dcérku. Hovor jej o mne a vždy jej povedz, ako veľmi som ju miloval. Keď sa narodila, bol to pre mňa ten najkrajší deň.

Povedz jej, že otecko je teraz v nebi a zhora na ňu dohliada a ochraňuje ju. Milujem Ťa Emma! Pamätaj, že máš právo a dokonca povinnosť robiť všetko pre to, aby si bola opäť šťastná. Máš pred sebou celý život. Teším sa, že istú časť sme strávili spolu.

Milujem Ťa,
Todd. ”

Druhý list tiež dojíma k slzám …

“Drahá Kiley,

aj keď si ma nebudeš pamätať, chcem, aby si vedela, že Tvoj otec ťa miluje.

Pracoval som v Afganistane, keď si mala ešte len 9 mesiacov. To, že som Vás s mamou nechal osamote, bolo pre mňa to najťažšie rozhodnutie, aké som musel v živote urobiť. Kiley, si môj dar od Boha! Najkrajší deň v mojom živote bol ten, kedy si sa narodila. Vždy, keď som bol s Tebou, moje srdce priamo kričalo radosťou. Môj život nebol kompletný, kým si sa v ňom neobjavila ty.

Máš šťastie, pretože máš tú najlepšiu mamu pod slnkom. Pamätaj, vždy ju počúvaj. Teš sa zo života, ďakuj Bohu za každý deň a pamätaj, že otecko Ťa bude navždy milovať.

Otec. ”

Každý deň si prejavujte lásku! Jedného dňa už môže byť neskoro …

FOTOGALÉRIA:

ZDROJ: godupdates.com