Liečba hliníkovou fóliou
Vezmite kus alobalu a priložte ho na oblasť, ktorá vás trápi. Aby fólia držala na svojom mieste, je dobré ju niečím obviazať. Tento proces opakujte po dobu 10 – 12 dní.

Plocha, ktorú liečite by mala byť pokrytá hliníkovou fóliou vo dne aj v noci. Po tejto dobe si urobte pauzu a to na jeden týždeň. V prípade potreby je možné túto liečbu zopakovať.

Hliníková fólia napomáha k zmierneniu bolestí šije, odstráni bodavú bolesť v chrbte, ramenách či v kĺboch. Veľmi účinne môže tiež vyliečiť ischias, reumatoidnú artritídu, chlad, hromadenie soli, pooperačné jazvy, dnu, či päty.

Liečba nôh
Dajte si na nohu 5 – 7 vrstiev hliníkovej fólie a medzi jednotlivé fólie vložte kusy papiera. Tento obklad nechajte na nohe pôsobiť hodinu a potom si urobte na dve hodiny pauzu.

Potom môžete celý obklad urobiť ešte raz. Znovu urobte dvojhodinovú pauzu a zábal urobte znova. Tieto zábaly môžete opakovať po dobu siedmich dní.

Ruský vedec Skvortsov vysvetľuje, prečo je hliníková fólia tak efektívne. Podľa neho ide o liečebnú procedúru, ktorá využíva energeticky štruktúrované zdroje a práve hliníková fólia patrí medzi jeho liečebné nástroje.

ZDROJ: prirodajelek