Možno ste to nevedeli, ale hliníková fólia má liečivé vlastnosti, ktoré sú obvykle používané pri tradičných liečiteľov v Rusku alebo v Číne. Hovoríte si, že je to blbosť?

Veď obyčajný alobal, do ktorého balíte desiatu, predsa nemôže mať žiadne liečivé účinky. Opak je pravdou, hliníková fólia môže byť využívaná mimo kuchyňu ako efektívny nástroj pre liečbu. Je nutné mať na pamäti, že je dobré ju používať veľmi opatrne.

Pomoc od bolesti
Hliníková fólia je veľmi účinná pri liečbe rôznych chorôb, najmä potom pri liečbe bolesti. Má veľmi pozitívne účinky, pokiaľ ide o bodavú bolesť v krku, v oblasti ramien, päty, kolien či chrbta.

Stačí priložiť kus alobalu na postihnutú oblasť a vaša bolesť bude pomerne skoro preč. Tiež nad tým krútite hlavou a hovoríte si, ako je to možné? Energia, ktorá prúdi v biologickom aktívnom bodu a cestuje späť až k Meridianu. Bio – prúdy prechádzajú organizmom a jeho aktívnym bode až k Meridianu. Pre časť tela, ktorá vás bolí je toto veľmi užitočné a zmierňuje to bolesť a množstvo ďalších chorôb.

Článok pokračuje na ďalšej strane.