Z jedenásťročného dievčaťa na fotke vyrástla nežná kvetinárka, ktorá si srdcia slovenských divákov získala vďaka telenovele Rosalinda (1999).

Vždy usmiata herečka a speváčka Thalía na svojom úspechu odmalička tvrdo pracovala. V rodnom Mexiku sa stala kráľovnou telenoviel (medzi najznámejšie patria Marimar (1994), María la del Barrio (1995) a Rosalinda (1999) a dodnes predala viac ako 400 miliónov albumov.

Vek je len číslo
Thalía vyzerá perfektne aj po 40-ke, bez širokého úsmevu ani nevyjde z domu a snaží sa žiť svoj život naplno. Energie má na rozdávanie, čo potvrdila aj vo svojej knihe “Thalía Belleza”, v ktorej sa podelila o svoje beauty tajomstvá.

Oplatí sa vyskúšať!
1. Na prvom mieste je opaľovací krém s vysokým ochranným faktorom, ktorý chráni pleť pred škodlivým UV žiarením.
2. Thalía uprednostňuje kvalitné krémy s antioxidantmi a vitamínmi C a E.
3. Rukami sa svojej pleti zbytočne nedotýka, aby si na tvár neprenášala baktérie.
4. Nedá dopustiť na kokosový olej, výnimočný dar prírody so zázračnými účinkami.
5. Pri líčení používa zásadne čisté štetce. Keď sa o ňu starajú profesionálni vizážisti, prinúti ich, aby jej ukázali, s čím pracujú. Je totiž presvedčená, že akné spôsobujú aj špinavé štetce na líčenie.
6. Čo sa týka dokonalého tvaru obočia, Thalía sa správa ako fanatička. Upravuje si ich pinzetou a zásadne sama.
7. Thalía tvrdí, že nikto nemá dokonale symetrickú tvár. V priebehu svojej kariéry zistila, v akom uhle vyzerá najlepšie a tento trik používa pri každom fotení. Odporúča najprv skúšať pred zrkadlom alebo sa fotiť v súkromí domova.
8. Je dôležité obklopiť sa pozitívne naladenými ľuďmi. Thalía sa už roky pevne drží tohto pravidla a veľmi jej to pomáha zachovať pokoj a nestrácať nádej ani v tých najťažších chvíľach.
9. Thalía neverí na drastické diéty. Stravuje sa striedmo a zdravo, ale cez víkend si dopraje aj sladkú maškrtu.
10. Aké je tajomstvo jej krásnej hrivy? Pred ponorením sa do morskej alebo chlórovej vody si vlasy navlhčí kondicionérom, stiahne ich do chvosta a nechá ich vysušiť na slnku. Vďaka tomuto triku jej vlasy nenasajú chlór ani soľ z morskej vody a zostanú krásne hebké.

FOTOGALÉRIA:

ZDROJ: Instagram