Ruskí lovci na Sibíri urobili šokujúci nález. V medveďom brlohu našli zbedačeného muža, ktorý vyzeral ako oživená múmia! Medveď vraj nešťastníka napadol v lese, ťažko ho zranil a potom ho odtiahol do svojho brlohu. Tam zraneného muža nechal mesiac umierať! Lovci našťastie chudáka našli a odviezli ho do nemocnice.

Napadnutie človeka medveďom nie je v Rusku nič výnimočné. V hlbokých lesoch kdesi na Sibíri ale nedávno došlo k prípadu, ktorý je mimo všetky kategórie. Ruskí lovci našli v medveďom brlohu živú múmiu – išlo o muža, na ktorého zaútočil medveď, prerazil mu chrbticu a potom ho odtiahol do brlohu. Dotyčný zhruba mesiac trpel a pomaly umieral, než ho lovci našli.

Lovca na muža upozornili jeho psy, ktorí vbehli do brlohu, a keď vyliezli, odmietali ísť ďalej. Lovci preto do brlohu prenikli a tam takmer mumifikovaného človeka našli. Záchrancovia si najskôr mysleli, že našli mŕtvolu, k ich obrovskému prekvapeniu ale išlo o živého človeka! Urýchlene ho preto odviezli do nemocnice.

Stav muža, ktorý sa predstavil ako Alexander, lekára šokoval. Po mesačnom pobyte v medveďom zajatí bol Alexander totálne vyčerpaný, skoro nedokázal ani otvoriť oči a nepamätal si svoje priezvisko ani vek. A ako sa mu podarilo prežiť? Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.