Nie všetko chutné, je aj zdravé. Vo svojom jedálničku nájdeme množstvo potravín, ktoré sú naozaj škodlivé pre naše zdravie. Žijeme v dobe, keď obal predáva, preto nás častejšie zaujíma ako jedlo vyzerá, než aká je jeho kvalita a pôsobenie na naše zdravie.
Jedným z najnebezpečnejších jedál, ktoré jeme alebo sme jedli už určite každý z nás, sú párky. Nejde len o ďalšie jedlo, ktoré je nezdravé.
Konzumácia párkov totiž zvyšuje pravdepodobnosť rakoviny až o 67%!
Jedná sa o naozaj obrovské číslo. Ďalší údaj, ktorý nás môže vystrašiť je tiež to, že pri konzumácii už len jedného párku denne sa zvyšuje pravdepodobnosť rakoviny konečníka až o 21%. Tieto údaje zverejnil Cancer Institute. Pozrite sa s nami prečo je tak…
Článok pokračuje na ďalšej strane.