Internetové pripojenie má doma veľké množstvo domácností. Stáva sa absolútnym štandardom a pri jeho výbere veľa ľudí hľadí hlavne na optimálnu rýchlosť. Rovnako dôležité je mať aj dobrý signál. Obe veci spolu súvisia. Aj to najrýchlejšie pripojenie bude pri kolísavom signále zlé. Je však zbytočné objednávať ešte drahšiu a rýchlejšiu tarifu. Stačí jednoduchý trik a internet si zrýchlite a skvalitníte jednoducho a tiež zdarma. Tým, že sa budete k svojmu routeru pripájať správne, eliminujete kolísanie rýchlosti a celkové využitie dátového toku bude lepšie, ako predtým.

Čo budete potrebovať? Plechovku od piva
Ako na to? Je to jednoduché. Stačí si len dať pivo. Alebo akýkoľvek iný nápoj, ktorý bude v plechovke. Práve tu budete potrebovať. Môže sa jednať o úplne obyčajnú plechovku, ktorá nie je nijako výnimočná. Len z nej najprv vypite jej obsah a potom ju tiež dôkladne vypláchnite.

Akonáhle máte, je všetko pripravené ku skvalitneniu a teda aj na zrýchlenie vášho pripojenia k internetu. Hlavným kúzlom je predovšetkým využitie materiálu plechovky, ktorým je tenký kov, ktorý má rad dobrých vlastností hlavne s ohľadom na vlastnosti tienenia, ale aj vlastnosti odrážania.

Plechovku pripravte
Ako na to? Najprv z nej odtrhnite hornú otváraciu časť, ktorá je určená nielen k tomu, aby ste sa dostali k obsahu, ale aj k tomu, že do nej môžete zasunúť slamku. Alebo ochrániť pusu pred porezaním od ostrej hrany. Ďalej je potrebné z plechovky odrezať dno. Ideálne je vziať si ostrý nôž, ktorý však príliš nepoužívate. To preto, že sa pri kontakte s plechovkou bude potupovať a tak bude potrebné ho následne opäť nabrúsiť. Za zrýchlenie internetu to však stojí.

Článok pokračuje na ďalšej strane.