Čo budete potrebovať?

Netreba sa obávať, že by bol tento nápoj akokoľvek komplikovaný na prípravu, pretože opak je pravdou. Potvrdzujú to predovšetkým jednotlivé ingrediencie, ktoré budete k príprave potrebovať. Základom je:

  • 1 nízkotučný biely jogurt
  • 5 sušených sliviek
  • 1 lyžica ľanových semienok
  • 2 lyžice ovsených vločiek
  • 1 lyžica kvalitného kakaa

Ako postupovať pri príprave?

Sú hneď dve možnosti, ako by mohli vaše raňajky vyzerať. Tá prvá je spojená s tým, že sa inšpirujete servírovaním musli. To znamená, že jogurt zmiešate s kakaom a následne vložíte do misky. Do tej potom vložíte samotné slivky, zasypete ovsenými vločkami a tiež ľanovými semienkami. Jedlo skvele vyzerá a bude tiež veľmi dobre chutiť.

Druhá možnosť je ešte jednoduchšou variantou na tieto zázračné raňajky. Nemusíte si s ničím robiť hlavu, keďže všetky suroviny len vložíte do mixéra a potom ho pustíte. Mixujete do doby, než vznikne hladký nápoj. Pokiaľ by bol príliš hustý, je možné pridať trochu mlieka, poprípade tiež trochu vody. Forma konzumácia týchto raňajok je tiež samozrejmá. Nápoj jednoducho vypijete.

Pripravujte večer, konzumujte ráno

Unikátom daného receptu na zdravé raňajky na chudnutie je tiež to, že ich nepripravujete ráno. A to znamená, že nebudete musieť ani skôr stávať. Príprava týchto raňajok by mala prebehnúť vždy večer. Následne ju uskladnite v chladničke, kde dôjde k tomu, že sa lepšie uleží a chute sa tiež lepšie prepoja. Konzumácia následne prebehne klasicky ráno. Výhodou je aj to, že nemusíte skôr stávať, pretože rajky tak budete mať už pripravené na konzumáciu.

Konzumujte pravidelne

Ideálne je jesť tieto raňajky pravidelne, najlepšie niekoľkokrát do týždňa. Že je to to pravé, spoznáte už prvé dni. Po jedle zistíte, že sa vo vašom tele niečo deje. Že sa črevá postupne začínajú hýbať a že dochádza tomu, že sa rozbieha metabolizmus a tiež samotné trávenie. Že sú to najlepšie raňajky pri diéte sa potvrdí aj následne, pretože uvidíte, ako efektívne budete strácať kilogramy. A to práve v oblasti problémových partií, ktorou brucho stopercentne je.

 

Zdroj: livehealthy.chron.com