NEVHODNÉ PRE slabšie povahy: Maloleté dievčatá nútili na stredoškolskom internáte v Košiciach k úlohám s jasným sexuálnym podtónom. Zvrátenú “skúšku ohňom” podstupovali pätnásťročné študentky niekoľko rokov po sebe. Vedenie i vychovávateľky o všetkom vedeli, dokonca rad aktivít samy vymysleli. Riaditeľka internátu prišla o miesto a krajskí úradníci vec prešetrujú.

Škandál v stredoškolskom internáte v Košiciach otriasa už niekoľko týždňov Slovenskom. Na povrch totiž vyplával šokujúci spôsob, akým tam boli dlhé roky vítané nové študentky. Informácie priniesol slovenskému Plus JEDEN DEŇ.

Staršie študentky aj vychovávateľky nútili pätnásťročné dievčatá do sexuálnych hier. Imatrikulačného večera sa zúčastnili aj chalani z neďalekého chlapčenského internátu. Práve tí dievčatám striekali kondenzované mlieko na tvár, študentky si na nich museli sadať alebo im obkresliť telo s fixkou v puse. Nohy mali chlapci samozrejme rozkročené.

Inou z mnohých oplzlých a ponižujúcich úloh bolo lúhovanie čaju v rozkroku dievčat i chlapcov. Ten, kto mal za úlohu čaj pripraviť, zvieral sáčok v ústach. “Bol to jeden z najhorších dní v mojom živote. Nakreslili nám na tvár fúzy a povedali, že ich musíme mať celý deň na tvári. Znie to smiešne, ale staršie žiačky to skutočne kontrolovali.

Na imatrikuláciu sme museli prísť v pyžamách, inak hrozil ďalší trest. Predtým, než sme vstúpili do sály, nám natupírovali vlasy, nalakovali a posypali múkou, ” zverila jedna zo študentiek s tým, že v prípade nedodržania pravidiel končili vo vlasoch dievčat aj vajcia. To nieje všetko. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.