BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Blíženci, čo sa financií týka, očakávajte trochu rizikovejšie obdobie. Venuša vám hádže polená pod nohy. Musíte začať šetriť. Ale nezúfajte, je to prechodný stav. V zamilovanom decembri sa môžete aj vy tešiť na nový náprotivok. Len pozor, aby vám vašu novú známosť nepokazil stres. Z čoho? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RAK (22. 6. – 22. 7.) Milí Raci, v decembri vám príde do života zložitejšia situácia, s ktorou sa budete musieť vysporiadať. Niekto z vašich blízkych sa vám bude snažiť ublížiť. Pôjde o osobu, ktorej dôverujete a od ktorej by ste to nečakali. Hviezdy radia, aby ste sa predkladali s dôležitými informáciami. S láskou to budete mať tiež na Škorpióna. Prečo? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Levíci, snažíte sa prísť výhodne k peniazom. Podarí sa vám to? Hviezdy sľubujú úspech. Nemáte obavy, že niečo nezvládnete. Býk pre vás nie je ideálnym spojencom, a tak pre vás bude ťažšie nájsť vhodného partnera. Pokiaľ na niekoho narazíte, nebudete sa vedieť zhodnúť. Čo vám bude chýbať? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, môže sa stať, že vás šéf nemilo prekvapí. Musíte prestať s tým nezdravým súťažením. Skúste prijímať svoje pracovné povinnosti pozitívne a prestaňte byť urážliví. Vo vašom súčasnom vzťahu žiadne nezhody neočakávajte. Skôr naopak, čo sa týka vášho súznenia, máte úplne jasno. A ako na tom budú nezadaní? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Na lásku jednoducho teraz nemáte šťastie. To sa však ku koncu decembra zmení. Dajte na svoje vnútorné pocity, dovedú vás k tej správnej osobe. Hviezdy pomôžu tomu, aby preskočila iskra. V práci z vás majú radosť! Máte jeden skvelý nápad za druhým. Čo môžete dokázať? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Milí škorpióni, v práci vám môžu robiť drobné naschvály. Vesmír vám radí, aby ste sa nepúšťali do hádok. Mohli by ste z nich vyjsť ako vinníci. Navyše od šéfa žiadne úľavy nečakajte. Budete musieť zaťať zuby. Vo vzťahu kontrolujte svoje emócie. Vaša žiarlivosť neprináša nič dobré. Prečo sa cítite dotknutí? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Strelci, nestačíte sa diviť, ako dokáže váš rodinný príbuzný argumentovať a oponovať. Protistrana robí zbytočné dusno. Hviezdy vám radia, aby ste sa od týchto jedincov dištancovali a vytvorili si okruh osôb, na ktoré sa môžete naozaj spoľahnúť! V láske vás bude silne priťahovať ten krásavec od vedľa. Čo vám ďalej radia hviezdy? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Do života vám zasiahne nejedna osoba opačného pohlavia. Budete si musieť vybrať, ktorej dáte prednosť. Hviezdy radia, že by to mala byť tá s vlastnosťami podobnými vašim. Zaskočí vás drobný rodinný konflikt, ale nerobte hneď unáhlené závery. A ako na tom budete finančne? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.