December bude naozaj mesiacom lásky. A to spoznajú aj jednotlivé znamenia zverokruhu. Pre nezadaných vzniknú nové šance na stretnutie s fantastickým náprotivkom.

V pracovnej sfére sa naozaj snažíte zamakať na svojich cieľoch. Ale nájdu sa aj jedinci, ktorí vám budú hádzať polená pod nohy. Aký bude mesiac lásky pre vaše znamenie? A čo osudového vám hviezdy predurčili?

To sa dozviete vo VEĽKOM DECEMBROVOM HOROSKOPE!

BARAN (21. 3. – 20. 4.) Barani, v decembri vás úplne pohltia ochraniteľské pudy. Budete sa maximálne venovať svojim blízkym a priateľom. Máte potrebu si okolo seba vytvoriť stabilitu a pevné zázemie. Ani v zamestnaní na tom nebudete zle. Máte dobré vyhliadky. Hlavne na začiatku mesiaca čakajte úspechy. A ako to budete mať s láskou? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

BÝK (21. 4. – 21. 5.) Milí Býci, čaká vás december plný potešení. Svojho nadriadeného ohromíte svojimi praktickými stránkami a finančne na tom budete viac než dobre. Aj v láske zažijete pozitívny obrat. Hlavne nezadaní by sa mali sústrediť na obdobie okolo prvého decembra. Ak stretnete náprotivok, ktorý vám vyrazí dych, čo budete musieť urobiť? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.