LEV (23. 7. – 22. 8.) Milí Levy, ste celkom vyčerpaní a vaše zlé rozpoloženie sa môže premietnuť tak v milostných, tak v pracovných vzťahoch. Netlačte na pílu a zo svojho rozvrhu vyškrtnite náročnejšie úlohy. A ako sa budú mať singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, pracovný úspech vás tento týždeň rozhodne neminie. Prejavujete úprimný záujem a váš nadriadený to ocení. V láske ste žiadaní, ale nedokážete sa odtrhnúť z práce. A ako si polepšia singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Milé Váhy, za svoje názory sa nedokážete pobiť, a tak od svojho šéfa odchádzate ako porazení. To vás však neodrádza. Zato v láske vás čakajú veci, z ktorých budete nadšení. Aj singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Milí Škorpióni, v tomto týždni sa nestane nič závratné. V práci robíte tak, ako máte a doma si užívate pohody. Len na konci týždňa budete mať výčitky. Z čoho? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Strelci, v láske sa vám oplatí trochu riskovať. Hviezdy vám fandia a prinesú úspech. Zato v pracovných povinnostiach sa krútite a neviete, kadiaľ kam. A čo žeravého vás čaká vo vzťahu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorožci, v tomto týždni vás bude mrzieť správanie vášho miláčika. Snažíte sa ako môžete a vaša drahá polovička je stále odťažitou. Chýbajú vám intímnosti a blízkosť opačného pohlavia. A čo singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Milí Vodnári, počas týždňa sa objaví niekto, kto vás zrazí na kolená. Ste si vedomí niektorých chýb, ale toto vás dostane! Aj u svojho miláčika vypozorujete divné správanie a robíte si starosti. A prečo čaká singles sklamanie? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Rybky, veľmi dobre viete, čo si zaslúžite a dávate to svojmu miláčikovi jasne najavo. Zato v práci sa kvôli vlastnej pasivite pripravíte o financie. Čo dajú singles najavo svojim nápadníkom? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

FOTOGALÉRIA:

ZDROJ: extra.cz