Je pre vás táto téma tabu? Myslíte si, že patrí výlučne len do spálne? Bola by to škoda. Sex ako taký je totiž veľmi zdravý a to už ani nehovoríme o mužských spermiách. Prečo by mali ženy prehĺtať horkú bielu tekutinu?

Prečo ženám nechutia?
Ruku na srdce. Situácia je taká, že existuje málo žien, ktorým mužské spermie chutia. Mnohým sa z tejto horkej tekutiny doslova prevracia žalúdok. Ak patríte medzi nich aj vy, problém môže byť v jeho jedálničku. Podľa toho, čo si muž naloží na tanier, taká bude chuť spermií.

Ak holduje cigaretám, jedáva červené mäso a preferuje nie práve najzdravší životný štýl, chuť spermií bude veľmi horká. To však podporujú i zdravšie potraviny ako cesnak či ryby. Po takejto konzumácii sa radšej do orálneho sexu nepúšťajte. Poraďte mu, nech siahne po ovocí a zelenine!

Elixír života?
Čudovali by ste sa, čo všetko pláva v ejakuláte! Nájdete v ňom množstvo výživných látok ako bielkoviny, horčík, zinok, vápnik, sodík a vitamín C. Mnohí vedci prirovnávajú spermie dokonca k elixíru života! Vraj obsahuje látku spermidin, ktorá má úžasné schopnosti a bojuje proti starnutiu. Bunky dokáže omladiť až o 30 %! Bohužiaľ, najvyššiu koncentráciu tejto látky majú mladší muži.

Článok pokračuje na ďalšej strane.