Vojvodkyňa Kate sa údajne síce usmieva, ale jedná sa vraj o falošný úsmev a vyzerá, že by radšej odišla z miestnosti. Podobný výraz má aj jej manžel, ktorý má síce tiež úsmev na perách, ale vyzerá ako »vyhadzovač z nočného klubu«, ako ho niektorí fanúšikovia nazvali.

“William teda vôbec nevyzerá šťastne a Kate má nútený úsmev,” napísala jedna z fanúšičiek kráľovskej rodiny na twitter. “Všimli ste si na fotografii reč tela? Naozaj obrovská trhlina medzi tými dvoma pármi a William sa tvári tak kyslo, “ zareagovala na fotografiu ďalšia z fanúšičiek na sociálnej sieti.

“Oh bože, ten výraz princa Williama,” všimla si ďalšie užívateľka sociálne siete. “Pobavilo ma, ako sa princ William tak veľmi snaží, aby sa neškeril,” objavil sa ďalší komentár na sociálnej sieti.

Odborníčka na reč tela Judi Jamesová uviedla, že zatiaľ čo Camilla vyzerá šťastne a uvoľnene, Kate, ktorá sedí na druhom konci, vyzerá napäto a ostýchavo. Póza vojvodkyne z Cambridge jasne ukazuje na roztržku medzi manželskými pármi. James uviedla, že Kate vyzerá, ako by chcela utiecť preč. Avšak konflikt medzi obľúbenými členmi kráľovskej rodiny ďaleko viac prezrádza výraz princa Williama.

“Pozícia Williama za ňou (Kate.) Je ťažšie pochopiť, princov výraz je podobný výrazu vyhadzovača v nočnom klube,” uviedla Jamesová a dodala: “Ruku má v geste figového listu, hlavu má ľahko naklonenú a jeho výraz v tvári sa dá ťažko posúdiť a vedomý úsmev v tvári nesie znaky človeka, ktorý vás nepustí dnu, kým nedostanete občianku, “ dodala James.

FOTOGALÉRIA:

ZDROJ: blesk.cz