V sobotu sa britská kráľovská rodina zišla na hrade Windsor, aby oslávila krstiny potomka princa Harryho Archieho Mountbatten-Windsor. Princ Harry sa s manželkou Meghan rozhodli, že sa vzoprú tradíciám a krstiny ich synčeka budú súkromnou záležitosťou. Zo slávnostnej ceremónie potom zverejnili len pár fotografií a podľa fanúšikov oficiálne snímky ukázali rozkol v britskej kráľovskej rodine! Výraz princa Williama a jeho manželky Kate vraj jasne hovorí, že by boli radšej kdekoľvek inde, len nie tam.

Dvojmesačný Archie Mountbatten-Windsor bol pokrstený v súkromnej hradnej kaplnke za prítomnosti najbližšej rodiny a priateľov jeho rodičov. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu už mnohokrát ukázali, že si chcú robiť veci po svojom a zažitých kráľovských tradícií sa držať len v najnutnejších situáciách. Preto sa rozhodli, že krstiny ich prvorodeného syna budú súkromné.

Nedovolili, aby novinári fotografovali a natáčali ich príchod ani príchod hostí do kaplnky. Dokonca ani neuviedli mená hostí a mená krstných rodičov.

Okrem toho, že fanúšikovia kráľovskej rodiny konečne mali možnosť vidieť tvár roztomilého Archieho, všimli si na zverejnených fotografiách výraz vojvodkyne a vojvodu z Cambridge. Podľa nich snímka jasne ukazuje komplikované vzťahy v britskej kráľovskej rodine. Domnienku fanúšikov potvrdila aj odborníčka na reč tela. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.