Váhy a Rak – Rak je veľmi citlivý a starostlivý, váha je zase veľmi emocionálna. Obe tieto znamenia majú tendenciu vytvárať pokojný a hlboký vzťah. Spoločne im to ide jedna báseň a tak nie je pochýb o tom, že ich vzťahy bývajú často tie najlepšie.

Lev a Škorpión – Plameň ich vášne je ten najjasnejší a môže svietiť až desiatky rokov! Títo ľudia sú skvelí priatelia a ich spojenie je vzrušujúce. Sú veľmi vášniví a jeden druhému sú oddaní.

Panna a Býk – Sú veľmi dobrými priateľmi a milovníkmi zároveň. Majú väčšinou rovnaké ciele a pohľady na život. Býk je veľmi ambiciózny a jeho ambicióznosť Panna vždy podporí.

Strelec a Baran – Toto je najviac dobrodružný pár. Obaja sú zvedaví a túžia po poznaní celého sveta. Sú veľmi intelektuálni a rozhodne sa spolu nikdy nenudia. Sú otvorení takmer všetkému novému, takže im nikdy nerobí problém opustiť svoju komfortnú zónu.

Rak a Ryby – Toto je najviac emocionálne založený pár. Obaja sú citliví, romantickí a radi hovoria o svojich pocitoch. Obaja majú naozaj veľké srdce a vždy k sebe prechovávajú hlboké a úprimné city.

ZDROJ: Facebook