Záhadnú smrť turistky vyšetruje egyptská polícia. Alison Sonnexová († 54) s manželom Clivom Eversfieldom (60) trávila dovolenku v hotelovom rezorte Royal Tulip, keď sa obom urobilo nevoľno. Alison následne náhle omdlela a neskôr zomrela v nemocnici.

Alison Sonnexová s manželom Clivom Eversfieldom pochádzajúcim z Ramsgate v anglickom grófstve Kent minulý rok v auguste vyrazili na vysnívanú dovolenku do Egypta. V obľúbenej destinácii turistov si zvolili pobyt v hotelovom rezorte Royal Tulip v Marsa Alam ležiacom na pobreží Červeného mora. Dovolenka prebiehala podľa plánov, kým sa manželia posledný večer pred odletom nerozhodli navštíviť reštauráciu v rezorte. Potom, čo odchádzali z reštaurácie, sa obom urobilo nevoľno.

Sedem hodín zvracali a mali hnačku. Päťdesiatštyriročná Britka navyše náhle skolabovala, keď s manželom chceli opustiť hotel. “Nemal som toľko sily, aby som ju udržal. Zamestnanci mi pomohli ju niesť, “ povedal zdrvený manžel pre Daily Mirror. V nemocnici jej lekári dali kyslík a obom bol zavedený katéter.

Avšak stav Alison sa stále zhoršoval a zhoršoval. O niekoľko hodín neskôr nemohla už ani hovoriť. Bola prevezená na jednotku intenzívnej starostlivosti. Po hodine a pol však prišla zdrvujúca správa. Žena napriek všetkej snahe lekárov zomrela. “Nešiel som na dovolenku, aby som stratil Alison,” uviedol jej manžel, ktorý nechápe, čo sa mohlo stať. Po záhadnej smrti Alison ho polícia vypočúvala. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.