Všetci niekde v podvedomí vieme, že čísla úzko súvisia s našim životom. Máme šťastné čísla ako „7“, a keď máme tú možnosť, vždy si ho vyberieme. Potom sú tu nešťastné čísla ako napríklad „13“ a tomuto číslu sa snažíme oblúkom vyhnúť. Všetkých nás ale spája jediné – a to túžba po šťastí a spokojnosti.

Zvyknete staviť na svoju intuíciu? Tento test je práve o tom. Zavrite oči a prstom ukážte na nejaké číslo z tejto tabuľky. Pozrite sa, čo vás čaká a čo to o vás vypovedá.

1- Nachádza sa pred vami vytúžený cieľ. Všetko, na čom ste doteraz tvrdo pracovali, sa splní.

2- Vždy ste na správnom mieste a v správny čas, navyše máte okolo seba tých správnych ľudí. V skutočnosti je to priama cesta k úspechu.

3- Na svojej ceste máte veľa prekážok, ktoré vám často bránia v realizácii plánov. Snažte sa viac prispôsobiť a robte ústupky.

4- Čím viac sa budete snažiť, tým skôr docielite svoje. Nestrácajte odvahu, váš osud je vo vašich rukách.

5- Starajte sa o seba. Doprajte si všetko, čo je pre váš rozvoj dobré. Nakoniec, to je tá najlepšia investícia do budúcnosti.

6- Pomalými krokmi si plníte svoje sny. Neunáhlite sa, všetko má svoj čas a je tak, ako má byť.

7- Čakajú vás dočasné problémy. Skúste ale staviť na svoje srdce a dajte pocitom prednosť pred rozumom.

8- Niekedy neviete ovplyvniť všetko. Použite však svoj zdravý rozum a vynaliezavosť, môžete dosiahnuť svoje ciele rýchlejšie.

9- Nemáte veľa trpezlivosti, no budete ju potrebovať, ak chcete dosiahnuť svoje. Vaše neoblomné správanie vám však môže všetko pokaziť.

10- Bez práce nie sú koláče. Tak, ako doteraz, snažte sa čo najviac spoľahnúť na seba. Pomoc priateľa vám môže skôr uškodiť.

11- Zdá sa vám, že vo všetkom vždy vyhrávate? Dajte si pozor, čaká vás nepríjemné prekvapenie.

12- Buďte opatrní! Myslite triezvo a vždy zhodnoťte svoje schopnosti. Nikto múdry z neba nespadol.

13- Už dlhšie pociťujete stres, únavu a ste na pokraji nervového zrútenia. Šetrite sily a myslite na to, že všetko má svoj čas.

14- Každý deň tie isté činnosti a stereotyp. Majte sa však na pozore, blížia sa k vám zmeny, ktoré budete len ťažko znášať, a preto sa na ne pripravte už teraz.

15- Cítite sa osamelo, blízki sa vám často otáčajú chrbtom a máte pocit, že vás nikto nechápe. Využite tento čas a investujte do seba. Aj skúsenosťami sa posúvame ďalej.

16- Teraz je ten správny čas na spontánnu reakciu. To, čo si vezmete do hlavy, sa vám zaručene podarí.

17- Zamyslite sa a odpovedzte si úprimne na otázku: “ Naozaj chcem toto?“

18- Vo vzduchu je riziko, že ostanete stáť na mŕtvom bode. Nepanikárte, len tento stav v tichosti prečkajte.

19- Otvára sa pred vami nová etapa života a dáva vám šancu niečo dokázať. Nenechajte si ju ujsť.

20- Konečne pocítite harmóniu vo svojich vzťahoch a všetko sa na dobré obráti. Nezabúdajte, že to, čo vyžarujete, sa vám aj vracia.

Článok pokračuje na ďalšej strane.