4. Vy patríte k typu «žena-sestra». Najľahšie nájdete spoločnú reč s «mužom-dieťaťom», ktorý bude ochotný zdieľať s vami každú životnú situáciu. Je pre vás veľmi dôležité cítiť, že vás s partnerom spájajú spoločné záujmy a že aj vaše postoje k životu sa zhodujú. Rovnako tak vysoko oceníte jeho snahu tráviť s vami čo možno najviac času.

Podvedome túžite stať sa partnerovi nenahraditeľnou, byť jeho milenkou a zároveň tým najlepším priateľom, ochotným mu vždy pomôcť a dobre poradiť. Od partnera očakávate to isté, avšak vo niečo menšej miere.

Podobný vzťah je možné vybudovať skutočne len v tandeme s «mužom-dieťaťom», ktorý bude uznávať onú «sestru» vo vás a tiež bude venovať všetko úsilie k harmonickému rozvoju vzťahu. Ďaleko ťažšie by pre vás bolo vytvoriť nejaký vzťah s typom «nezávislého muža», ktorý má na všetko svoj vlastný názor a v každej situácii zastáva svoje vlastné stanovisko.

Keby ste však dokázala prejaviť dostatočnú pružnosť a tiež pripustila, že voľný čas nemusíte nutne tráviť iba spoločne, ale aj každý zvlášť, dokázala by ste možno nadviazať a udržať pevný vzťah aj s «nezávislým mužom» (číslo 3).

ZDROJ: pronaladu.cz