2. K vám sa najlepšie hodí typ «muža-dieťaťa» a typ «zakomplexovaný muž». Sama ste typom «ženy-matky», za hlavný cieľ svojho života pokladáte byť vždy a všetkým užitočná a stať sa prakticky nepostrádateľnou pre svojho manžela či partnera.

Všetok svoj voľný čas sa snažíte venovať svojim blízkym, ktorí sa podľa vášho úprimného presvedčenia jednoducho nedokážu zaobísť bez vašej starostlivosti, starosti a ochrany. Za vašou oddanosťou, trpezlivosťou a obetavosťou sa skrýva podvedomá túžba svojich blízkych si podriadiť a stať sa ich nepopierateľnou autoritou.

Vzhľadom na tieto okolnosti sa vaším ideálnym partnerom môže stať výhradne muž, ktorý bude s radosťou prijímať dominantné postavenie ženy v rodine a bude tiež ochotný podriaďovať sa jej aj v maličkostiach. Tejto charakteristike vyhovujú dva mužské typy: «zakomplexovaný muž», ktorý bude vašu starostlivosť a pozornosť prijímať s radosťou, a ďalej «muž-dieťa», snívajúci v hĺbke duše o žene, ktorá ho dokáže ochrániť pred všetkými životnými ťažkosťami.

3. Ste sebestačná a nezávislá žena, ktorá má na všetky životné situácie svoj vlastný názor. Najviac sa k vám teda hodí typ «nezávislého muža». Muži vás vnímajú ako veľmi príťažlivú, ambicióznu a tak trochu i – ospravedlňujeme sa za ten výraz – «mrchu». Podobné dámy v nich vyvolávajú vážne obavy.

Väčšina mužov vám skrátka nemôže vyhovovať, pretože nebudú ochotní poskytovať partnerke toľko slobody, koľko jej vyžadujete práve vy.

K šťastnému životu potrebujete vzťah s maximálnou mierou slobody, naplnenou vzájomnou úctou a rešpektom k osobnému času i priestoru. Takýto vzťah možno navážať a mať iba s múdrym, prenikavým a nezávislým mužom, ktorý vaše názory na milostný vzťah zdieľa.

Rôzne romantické prejavy tým absolútne nie sú vylúčené,a však základom komunikácie v takomto vzťahu a hlavne jeho oporou je zhoda životných zásad.

Článok pokračuje na ďalšej strane.