KVETY
Kvety sú zvyčajne prekrásnym symbolom krásy a rozkvetu. Prinášajú radosť a ženský pôvab prírody každému, kto ich vidí. Krásne rozkvitnuté kvety vypovedajú o vašom sebaistom a správnom duchovnom raste a osobnom rozvoji.

Idete správnym smerom a čaká vás úspech! Môže byť spojený so zamestnaním, novým vzťahom alebo záľubami. Neuspokojte sa s tým, čo už ste dosiahli.

MASKA
Maska môže naznačovať, že sa nachádzate uprostred vnútornej premeny.

Môže byť symbolom rôznych aspektov vašej osobnosti. Máte možno jednu masku pre zamestnanie, inú pre komunikáciu s rodičmi a tretiu pre styk s priateľmi. Môže to byť zdrojom veľkých konfliktov, ak sú jednotlivé masky vo vzájomnom rozpore. Ste sami so sebou spokojní, alebo už nastal čas uvidieť sa v novom svetle?

Človek môže pod maskou ukrývať svoju skutočnú tvár, povahu či úmysly. Za masku je možné označiť tiež strnulú, prázdnu, akéhokoľvek výrazu prostý tvár. Je medzi vašimi známymi niekto, kto skrýva svoju pravú tvár alebo si želá vyzerať ako niekto, kým v skutočnosti nie je? Máte snáď pocit, že to vy musíte skrývať, kto v skutočnosti ste?

Článok pokračuje na ďalšej strane.