9 – Rozvaha
Do svojho života zvykne podvedome priťahovať ľudí s citovými problémami. Je skôr tichá, skromná, avšak veľmi spoľahlivá a zodpovedná. Keďže je naozaj citlivá, ostatní ju zneužívajú a prehnaná zodpovednosť môže viesť až k nespavosti.

10 – Čestnosť
Tento človek môže pôsobiť povýšenecky, ale zakladá si na pracovitosti a osobných zásadách. Svoj názor povie zakaždým nahlas a otvorene. Miestami ho trápi pocit izolácie. Ak to nezvláda, utieka sa k alkoholu.

11 – Zraniteľnosť
Citlivé, senzitívne vnútro so schopnosťou vyvolávať nedorozumenia bez toho, aby si to vôbec uvedomoval. Veľká neistota a zraniteľnosť spôsobuje, že nevie odpovedať priamo a jednoznačne. Bez milujúcej osoby po svojom boku je stratený. Keď ho však chytí zlosť, pocítite jeho jedovatý sarkazmus.

12 – Profesionalita
Impulzívna, zvedavá bytosť zameraná na všestrannosť. Ľudia ju majú radi pre jej otvorenosť. Miluje cestovanie, no neznáša keď jej niekto hovorí, že niečo nedokáže.

13 – Citlivosť
V prvom rade veľmi dobrý priateľ so zmyslom pre organizáciu. Zodpovedný, spoľahlivý, avšak bez sebaúcty, ktorá končí fyzickými či psychickými problémami.

14 – Húževnatosť
Múdra osobnosť s láskou k slobode a kreativite. Je rodeným podnikateľom, na druhú stranu je ale výbušný a pokiaľ nezvláda moc, má diktátorske sklony.

15 – Nebojácnosť
Veľká emocionálna sila, ktorá sa však často mieša s pocitom izolácie. Ostatní vyhľadávajú jej spoločnosť, no ona si do istej miery drží odstup. V stresových situáciach ťažko hľadá slová.

16 – Úprimnosť
Vnímavá, citlivá, obetavá osoba s pevnými postojmi založenými na skúsenostiach. Neznáša dogmy, má potrebu sa však zakaždým tlačiť na pozíciu lídra.

17 – Sila
Prirodzený vodca, sústreďuje sa na výsledky. Potrebuje prežiť všetko na vlastnej koži. Mimoriadne bystrý, samostatný a hlboko zraniteľný. Občas máva vrtošivé nálady.

18 – Premýšľavosť
Neustále niečo analyzuje. Vyznačuje sa veľkou silou osobnosti a nadpriemernou inteligenciou. Môže trpieť nespavosťou, nervozitou či výbuchmi hnevu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.