Strelec (23. 11. – 21. 12.)
Strelec je dobrodružné znamenie, s ktorým sa nebudete nudiť! Nezostáva na jednom mieste, miluje život a užíva si ho plnými dúškami. Jeho duša je otvorená a bráni sa nudnej rutine a stereotypu. Hľadá niekoho, kto by ho inšpiroval. Jeho partner ho nesmie držať späť a brániť mu v rozlete. Ideálom je pre neho Lev, Vodnár či Baran.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)
Kozorožec hľadá tak dlho, kým nenájde rovnováhu. Chce partnera, ktorý je skrátka rovnako dobrý ako on sám. Niekoho, na koho sa môže spoľahnúť a bude sa s ním môcť vyťahovať pred priateľmi a rodinou. Chce vernosť a stabilitu. Tú mu ponúkne Rak, Škorpión alebo Panna.

Vodnár (21. 1. – 19. 2.)
Bláznivý Vodnár má zmysel pre humor, ktorý nie každý chápe. Rád varí a celkovo miluje zábavu. Je to veľmi pozitívne znamenie a nebojí sa ísť proti prúdu, skrátka byť iný. S tým môžu mať niektorá konzervatívne znamenie problém, a tak sa k Vodnárovi hodia najviac Strelci, Váhy a Barani. Nudiť sa Vodnár nebude ani s Levom.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)
Ryby sú citlivé, často sa nechávajú uniesť myšlienkami a neboja sa ukázať svoje emócie. Po svojom boku by potrebovali niekoho silného, ​​kto im dodá sebaistotu a nenechá ich plávať v nudnom svete reality. Majú rady tvorivé znamenie a súznenie duše je pre nich najdôležitejšie. Páčiť sa im bude s Rakom, Škorpiónom alebo Kozorožcom.