Rak (22. 6. – 22. 7.)
Raci na prvý pohľad môžu pôsobiť ako náladoví a komplikovaní jedinci, ale nenechajte sa mýliť. Majú srdce otvorené pre každého a hľadajú lásku, ochranu a spokojnosť. Tešia sa na rodinný život a po svojom boku chcú niekoho pokojného, ​​koho by mohli milovať a ochraňovať. Najviac sa k nemu hodí Býk, ktorý hľadá podobné hodnoty. Sadnúť by si Rak mohol aj s Kozorožcom a Škorpiónom.

Lev (23. 7. – 23. 8.)
Levy sú označovaní za najväčšieho egocentrika zverokruhu, ale pravdou je, že im bohato stačí, keď im náprotivok poškriabe hrivu lichôtkami a postaví ich na pomyselný piedestál. Potom sú schopní lásku rozdávať plným priehrštím. Levy chcú niekoho tajomného a hravého, s ktorým zažijú dobrodružstvo. Na druhú stranu si vážia vernosti. Všetko nájdu u Strelca, ale rozumie si aj s Blížencami, Váhami a Baranmi.

Panna (24. 8. – 23. 9.)
Pokojná a pedantská Panna má rada poriadok. A to aj vo vzťahoch. Chce istotu a stálosť a po žiadnom veľkom dobrodružstve netúži. Hlavne žiadna dráma a rozhádaná domácnosť. Ale tichá voda brehy myje. Panna vždy svojou trpezlivosťou a húževnatosťou získa to, čo chce. A chce len to najlepšie. Jej ambiciózne požiadavky naplní Býk, Kozorožec alebo Ryba.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)
Raz tak a druhýkrát onak. Váhy majú právo byť nerozhodné a meniť názory na poslednú chvíľu. Na partnera majú veľké požiadavky – musí byť tá správna kombinácia toho, po čom túži, aby konečne našli v živote nejakú rovnováhu. Náročné Váhy uspokojí Lev, Strelec alebo Vodnár.

Škorpión (24. 10. – 22. 11.)
Vášniví Škorpióni dostávajú svoje emócie ťažko pod kontrolu. Keď Škorpión miluje, tak hlboko a bezpodmienečne. Chcú niekoho sofistikovaného, ​​kto ich bude okúzľovať postupne a všetko o sebe nepovie hneď na prvej schôdzke. Zaujme je Rak, Ryba a citlivá Panna.

Článok pokračuje na ďalšej strane.