2. Vašich päť zmyslov posilňuje
Svoj reálny svet vnímate prostredníctvom čuchu, hmatu, chuti, zraku a sluchu. Svet ireálny vám odovzdá svoj signál takým spôsobom, že ihneď pochopíte – taká vôňa alebo zvuk sa na danom mieste nemohli vyskytovať. Napríklad vôňa konkrétneho kvetu alebo trávy, voskovej sviece alebo parfumu nejakého konkrétneho človeka. Môže vám tiež zvoniť v ušiach. Periférnym zrakom môžete postrehnúť nejaké postavy a ich pohyb. Neľakajte sa, ďalej načúvajte, buďte otvorení, pozorujte a klaďte otázky.

3. Začína zlyhávať elektronika a vypadáva elektrina
Znamenie zhora alebo z paralelných svetov môžu mať aj tieto prejavy. Sme stvorení z hmoty, avšak elektrina, to sú vlny, ktoré môžu naše svety prepájať. Ak vám neštartuje auto, aj keď zapaľovanie je v poriadku, je možné, že váš silný anjel strážny vás práve v tejto chvíli nechce pustiť na cestu. Počúvajte pozornejšie pieseň, ktorú hrajú v rozhlase – asociatívne vnímanie vám pomôže sa zorientovať – buď vám ukáže na toho, kto sa o vás stará alebo na príčinu zdržania. Ľakať sa netreba. Napriek hororom na podobné témy si pamätajte jedno: telo sa mohlo dávno rozpadnúť na prach, ale energia spájajúca vás s niekým, kto vás z onoho sveta chráni, je večná.

4. Ste náhle naplnení nevysvetliteľným VEDENÍM
Ak otázka, na ktorú ste ani za nič nemohli nájsť odpoveď, je náhle nad slnko jasnejšia, je to tiež znamenie zásahu informačného toku z iného sveta. Niekto, kto vás chráni, sa postaral, aby vás poznanie osvietilo, aby ste pochopili, porozumeli a odhalili niečo, čo vám skôr nešlo do hlavy. Je to prejav starostlivosti vašich duchovných ochrancov a blízkych. Telepatia, neodbytné vnútorné želanie niečo urobiť alebo intuícia – hovorte tomu ako chcete, zakaždým, keď v duchu prosíte o pomoc, je to práve táto sila, ktorá vám napovie. Stačí počúvať.

5. Mrazenie
Hovorí sa, že keď náhodne vyslovíme niečo, čo zodpovedá skutočnosti, zvlášť keď je to nejaká hrozná možnosť alebo predpoklad, zamrazí nás, prejde nám mráz po chrbte a zachvejeme sa. Je to príznak, že vedľa nás je svet éteru, pripravený s nami komunikovať.

6. Pristihujete sami seba pritom, že rôzne znamenia vám vyslovene bijú do očí
Stane sa, že na niečo myslíte a náhodne sa vám dostane presnej odpovede alebo potvrdenie, napríklad v podobe piesne alebo vety napísanej na karosérii protiidúceho vozidla. Podobné zhody v znameniach vysielaných z onoho sveta vás uisťujú, že ste na správnej ceste. Buďte pozornejší k vlastným pocitom, načúvajte svetu okolo seba, buďte pripravení rozprávať s éterom. Bude potom pre neho oveľa jednoduchšie k vám hovoriť.

ZDROJ: astroplus.cz