Po smrti milovaného človeka nám ostávajú ešte fotografie, ktoré nám pripomínajú zosnulého a vracajú nám spomienky. Niet teda divu, že ich uchovávame a vo vhodný čas sa na ne pozeráme.

Avšak v ezoterizme existuje názor, že takéto fotografie by mali byť uchovávané podľa určitých pravidiel, aby sa zabránilo vplyvu mŕtvej energie na živých ľudí.

Fotografia zosnulého je nejakým spôsobom spojená so svetom mŕtvych, a keď človek umrie, opúšťa svoje spojenie so svetom živých. Takže je dobré vedieť, ako správne uchovávať fotografie mŕtvych ľudí.

Nedávajte si fotografie mŕtvych po celom dome a nepozerajte sa na ne príliš často, pretože sa tým zbavíte pozitívnej energie a ochrany, čo následne povedie k zhoršeniu duševného, ​​emočného a fyzického zdravia.

Fotka z pohrebu je obzvlášť nebezpečná. V niektorých krajinách sa fotografie vystavujú na cintorínoch, ale je to pomerne zlá tradícia: také fotografie neumožňujú ľuďom zabudnúť na túto smutnú udalosť a ani nenájdu vnútorný pokoj. Ak máte takéto fotky aj vy, radšej sa ich zbavte.

Ako uchovávať fotky zosnulých? Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.